hektisk fodboldplan efter den forsinkede

Arsenal Trøje, Barcelona Trøje <br>Arsenal Trøje, Barcelona Trøje <br>Arsenal Trøje, Barcelona Trøje

.

fodboldtrøjer

hektisk fodboldplan efter den forsinkedeRashford spillede sig igennem smerterne i store dele afArsenal Trøje, Barcelona Trøje

angriberen indrømmede for billige fodboldtrøjer børn sølvtøj til sommer


Det er ingen hemmelighed, at Rashford spillede sig igennem smerterne i store dele af sidste sæson, og plejede fod- og skulderskader midt i en hektisk fodboldplan efter den forsinkede start i september.

Angriberen indrømmede for nylig åbent, at det har været svært at komme sig, mens han spillede så mange kampe i denne periode.

Ifølge The Sunday People vil Rashford endelig gå under kniven, når Englands Euro 2020 -kampagne er slut.

Three Lions -stjernen menes at blive opereret på en af ​​sine skader, sandsynligvis hans fod, denne sommer arsenal trøje.

Hans engagement i landsholdet er blevet tydelig, og Ole Gunnar Solskjær tillod ham at forblive i Gareth Southgates planer

fotbollströjor barn.

Det har efterladt United bekymret over hans tilgængelighed, men med det videre England -løb i turneringen øges risikoen for, at Rashford går glip af starten på sæsonen 2021/22 Nouveau Maillot foot pas cher.

Rashford spillede 57 kampe for United i denne sæson - et forbløffende antal i betragtning af de fysiske begrænsninger, han lider under Barcelona Trøje.

The Red Devils 'Nej 10 forstår angiveligt, at kirurgi er en vigtig mulighed at overveje efter massekritik over hans form i de sidste faser af den nuværende kampagne.

Solskjærs bekymringer er berettigede, især hvis England begiver sig ud på et langt løb ved Euro 2020.

Hvis de tre løver skulle nå finalen den 11. juli, og Rashford blev opereret den følgende dag, ville han have kun 34 dage til at komme sig, inden Premier League begynder 14. august.

En velfortjent ferie, obligatorisk styrke og konditioneringsarbejde og træning før sæsonen betragtes alt sammen, at det er et urealistisk resultat at vende tilbage i tide til det store kick-off.

Selvfølgelig kan Rashford bringe tidsplanen frem, hvis Southgates side ikke lykkes i deres hjemmeturnering.

Imidlertid ville sidste måneds Europa League -sidste hjertesorg mod Villarreal utvivlsomt have givet anledning til Rashford og andre United -repræsentanter ønske om endelig at få noget sølvtøj til sommer.
portugal trikot langarm
atletico madrid drakt
nueva Nueva Camiseta Portugal
tottenham trøje
griezmann trikot frankreich
juventus trøje
fotbollströjor sverige
liverpool drakter
Maillot Inter Milan
nuove maglie roma
Goedkope Chelsea shirt


232 Views